Dinitrol Garantiordning

30 års automatisk garanti på biler under 1 år! 

Med den usædvanlige fugtige vinter i år er der ekstra god grund til at sikre sig, at bilen er rigtigt rustbeskyttet til det danske klima. Med vinterens salt og fugt i mente skal man være ekstra opmærksom på aggressive rustangreb i forårsmånederne! Hos Dinitrol Center Amager indfører man nu 30 års automatisk rustgaranti på alle nye biler.

 

FDM 

Den metode vi anvender til rustbeskyttelse af din bil, er anbefalet af FDM. Det er din sikkerhed for, at du får et produkt, du som bilejer ikke betaler mere for, end hvad der er rimeligt. 
www.fdm.dk​

Dinitrols kvalitetsprodukter sikrer en effektiv rustbeskyttelse. Derfor giver Dinitrol nu automatisk 30 års rustgaranti på biler, der er under 12 måneder gamle. For at opretholde garantien skal bilen nu kun genbehandles hvert tredje år.  Dinitrolkæden kontrolleres af Teknologisk Institut, som er Danmarks skrappeste kontrolordning og derfor sikrer dig den bedste kvalitet. Teknologisk Institut anbefaler at rustbeskytte biler fra helt nye, da dette øger bilens levetid i mange år.

Åbningstider

  • Mandag 8.00 - 17.00
  • Tirsdag 8.00 - 17.00
  • Onsdag 8.00 - 17.00
  • Torsdag 8.00 - 17.00
  • Fredag 8.00 - 16.00

Kontaktinfo