Dinitrol Amager - om os

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Dinitrol har altid været et kendt navn på Amager, hvor Dinitrol Center Amager har eksisteret siden midt i halvfjerdserne. I dag ejes Dinitrol Amager af Jacob Junggreen.

Teknologien har udviklet sig med raketfart i løbet ad de seneste årtier og det har Dinitrol Center Amager selvfølgelig også. Vi har haft flere forskellige lokationer igennem vores mange år, men vi har altid givet den samme høje kvalitet og sikkerhed hos vores kunder med en god rustgaranti.

I dag hører vores Dinitrol Center Amager hjemme på Kirstinehøj 55, 2770 Kastrup i et moderne sprøjtecenter. Her benytter vi os af den nyeste teknologi inden for Dinitrol varmvoks, som indgår i vores Dinitrol Rustbeskyttelse. Med en Dinitrol behandling, som bliver udført med varmvoks, skåner vi miljøet mest muligt – på denne måde opnår du altså en rustgaranti, med helt grøn samvittighed. Nyeste skud på stammen er vores Acar behandling – som er markedets bedste støjdæmpning mod vejstøj.

Vi er stolte af, at vores medarbejdere har været en del af vores team i mange år, for vi ved, at erfaring er en af de vigtigste elementer i en grundig Dinitrol Behandling, som kan give dig mange års sikkerhed og rustgaranti. Vi har erfaring med at behandle alle biltyper med Dinitrol både inden for privatbiler, el-biler, teknologiske målebiler og industrikøretøj. Vi har også behandlet alle lufthavnens brandbiler med Dinitrol og er stolte af vores gode samarbejde.

Vores Dinitrol Center er tæt på motorvejen og der er offentlige transportmuligheder som bus og tog lige uden for døren. Hvis du skal på gåben hjem, så er Tårnby st. kun 2,5 km. væk og ellers kører bus 250 et par hundredet meter fra os.

De fleste af vores kunder er private kunder, hvor vi har behandlet deres køretøjer helt fra ny og fortsætter med det i mange år. Det tager vi som et kæmpe klap på skulderen og vi bryster os over at være en del af Dinitrols rustgaranti.

Din sikkerhed er vores fornemmeste opgave! Vi glæder os til at Dinitrol behandle din bil – igen!

 

 

 

 

Åbningstider

  • Mandag 8.00 - 17.00
  • Tirsdag 8.00 - 17.00
  • Onsdag 8.00 - 17.00
  • Torsdag 8.00 - 17.00
  • Fredag 8.00 - 16.00

Kontaktinfo