Lyddæmpning

Du ka' nu købe dig til stilhed på vejene!

 

GØR EN GOD INVESTERING I KØREGLÆDE OG KOMFORT

Har du investeret i en ny bil, nyder du i dag glæden af et godt vejgreb fra brede dæk, og en kabine, der er rigtig godt isoleret mod vind- og motorstøj.

Men brede dæk transporterer i højere grad støj op fra vejbelægningen, og hjulkasser og reservehjulsbrønd virker som højtalere, der transporterer støjen ind i kabinen.

Så støj fra dæk og vej kommer i højere grad til udtryk i nyere biler og kan give store komfort gener. Dinitrol Lyddæmpning er et produkt, som vores specialiserede sprøjteteknikere påfører på de dele af din bil, hvor støjen opstår. Med en Dinitrol lyddæmpning investerer du derfor i komfort og (muligheden for) en øget køreglæde. 

 

OBS! Dinitrol Lyddæmpning er forbeholdt nyere biler uden rust, og som ikke tidligere er blevet behandlet med en rustbeskyttelse fra Dinitrol eller andet. Er bilen blevet rustbeskyttet før, så henvend dig til dit nærmeste Dinitrol Center og få rådgivning omkring behandlingen.

DINITROL LYDDÆMPNING - MOD DÆK- OG VEJSTØJ

Dinitrol Lyddæmpning er et kraftigt støjabsorberende produkt, som danner et fleksibelt og lydisolerende lag på din bils undervogn.

Ved en behandling med Dinitrol Lyddæmpning, afskiller vores sprøjteteknikere din bils bundplaner på undervognen og inderskærme i hjulkasser. Det er nødvendigt for at sikre det bedste resultat af behandlingen. Herefter påføres lyddæmpningen i hjulkasserne, den bagerste del af vognbunden og langs panelerne.

På den måde vil de områder, der før behandlingen, forstærkede og transporterede støj fra dæk og vej ind i kabinen, nu dæmpe støjen og øge din kørekomfort

 

 

INVESTER I DIN BILS SIKKERHED OG LEVETID

Det danske klimas høje luftfugtighed og milde temperaturer skaber ideelle betingelser for
rustangreb allerede indenfor bilens første leveår.

Du kan med stor økonomisk fordel kombinere en Dinitrol Lyddæmpning med en Dinitrol Rustbeskyttelse, da dele af udførslen er den samme ved begge behandlingstyper.

 

 

Åbningstider

  • Mandag 7.30 - 16.30
  • Tirsdag 7.30 - 16.30
  • Onsdag 7.30 - 16.30
  • Torsdag 7.30 - 16.30
  • Fredag 7.30 - 14.00

Kontaktinfo